På denne side vil jeg lave nogle beskrivelser over de store og små projekter som jeg går ind i, eller har lavet over det sidste stykke tid. Bl.a. Hjemmesider, foreningen og andet.

Hjemmesider

HHSFBPBogwartsschool.dk

Har du altid ønsket at gå på den samme skole som Harry Potter? Udøve magi og tage på fantastiske eventyr med dine venner? Så har du nu chancen, Hogwartsschool.dk er netop en side for dig om elsker det kæmpe univers J. K. Rowling har skabt.\n Udlev historier med dine venner, lav lektier og skaf kollegiepoint så dit kollegie vinder, og vær med til de mest fantastiske quidditch kampe.

Indledning til Hogwartsschool.dk

I 2008 startede jeg på et lille projekt, som det var dengang, men igennem tiden har det udviklet sig. Vi startede småt med 20 brugere, men det udviklede sig hurtigt, og i dag er jeg/vi oppe på 1000 brugere i skrivende stund. Undertiden har hjemmesiden undergået mange forandringer, og der har været rigtig mange der har hjulpet mig rigtig meget. Projektet startede som et oprør på potterskolen, som jeg hadede overalt på jorden grundet stramme regler, og at ingen lyttede på en. Dette prøvede jeg så selv at lave om ved at lave min egen hjemmeside, som skulle formes efter hvordan burgerne ville have den.

Det er altid svært at lytte til alle brugere, men selv syntes jeg at det er gået meget godt. Der bliver hørt efter når vi får ændringer. Og så vidt som muligt prøver vi at ændre på det rigtig hurtigt, og altid blive ved med at videreudvikle hjemmesiden.

I den sidste tid er der sket rigtig mange ting på siden, og vi er nået op på rigtig mange aktive brugere. Og jeg er utrolig stolt over hvordan folk tager imod siden.

Hvis du kunne tænke dig at se siden eller bliver bruger så klik på over skriften eller linket lige under!

Hogwartsschool.dk – Hjemmeside om Harry Potter skole og RPG

bjert-logoBjertspejderne.dk – Sdr. Bjert Spejdernes hjemmeisde

Sdr. Bjert Spejderne er KFUM-spejderne i Sønder Bjert by, 6091. Vi holder til ved Præstegården på Gammelbjert 27. Gruppen har eksisteret siden 1933.

– Indhold fra Facebook

Sdr. Bjert spejdernes hjemmeside, er en side som jeg har brugt noget tid på at få til at fungere lige præcis som vi vil have den. Selv er jeg leder for juniorne og Klan spejder i gruppen, og derfor har jeg lagt rigtig meget arbejde i hjemmesiden. Hjemmesiden er bygget i WordPress, som sammen med frameworket Gantry, er utrolig nemt at tilpasse så man kan få næsten lige hvad man vil have. Hjemmesiden er nem at redigere for lederne, nem at oprette kalender og nemt at ligge billeder ind. Samtidig så vil de forskellige enheder selv kunne bestemme hvad der skal stå på deres side.

Bjertspejderne.dk – Sdr. Bjert Spejdernes hjemmeside