Services

Hjemmeside

En simple hjemmeside som fungerer på alle enheder. Lækkert design, hurtigt opsat og en fair pris. Hvis hjemmesiden opsættes fra ny, hjælper vi også med køb af domæne og webhotel, samt opsætning af egen email adresse.

Special hjemmeside

Ønsker du noget helt specielt på din hjemmeside, så kan vi helt sikkert også finde en løsning på det. Om dine kunder skal kunne skrive sig op til et nyhedsbrev, eller der skal være bookning af værelser, så kontakt os for et tilbud.

Webshop

Opsætning af hjemmeside med egen webshop. Webshop med lagerstyring, salg med kort eller mobilepay, vi hjælper med det meste. Skal det integreres med et allerede eksisterende system, så kontakt os, så ser vi på det.

Hvad gør vi bedst?

 

h
Hjælp til opsætning

Vi hjælper med opsætning af webhotel, domæne og email. Uanset om du allerede har anskaffet dig noget selv, eller vi starter helt fra bunden.

Hjemmeside

Vi bygger hjemmesiden op, og kommer med flere forslag til hvordan opsætningen af den kan være. Derefter vælger vi sammen med dig den rette løsning.

Search Engine Optimization

Det er vigtigt at blive set på Google. Vi hjælper med SSL, nøgleord, og de rette tekster så Google nemmest finders jeres hjemmeside.

Lad os arbejde sammen

Har du set og læst noget du kan lide her på siden? Så  kontakt os direkte på telefon eller mail og få et tilbud på hvad du vil have lavet.

 

Vi ser på alle forspørgelser, og kommer med et tilbud.

 

Få et tilbud

Send en mail til:

mads(at)mahope.dk

Så svare jeg så hurtigt jeg kan!

Hvis du er i desperat nød for at kontakte mig kan du ringe på:

(+45) 41 57 79 98