Services

Hjemmeside

En simple hjemmeside som fungerer på alle enheder. Lækkert design, hurtigt opsat og en fair pris. Hvis hjemmesiden opsættes fra ny, hjælper jeg også med køb af domæne og webhotel, samt opsætning af egen email adresse.

Special hjemmeside

Ønsker du noget helt specielt på din hjemmeside, så kan jeg helt sikkert også finde en løsning på det. Om dine kunder skal kunne skrive sig op til et nyhedsbrev, eller der skal være bookning af værelser, så kontakt mig for et tilbud.

Webshop

Opsætning af hjemmeside med egen webshop. Webshop med lagerstyring, salg med kort og mobilepay, jeg hjælper med det meste. Skal det integreres med et allerede eksisterende system, så kontakt mig, så ser jeg på det.

Hvad gør vi bedst?

 

h
Hjælp til opsætning

Jeg hjælper med opsætning af webhotel, domæne og email. Uanset om du allerede har anskaffet dig noget selv, eller du starter helt fra bunden.

Hjemmeside

Jeg bygger hjemmesiden op, og kommer med flere forslag til hvordan opsætningen af den kan være. Derefter vælger jeg sammen med dig den rette løsning.

Search Engine Optimization

Det er vigtigt at blive set på Google. Jeg hjælper med SSL, nøgleord, og de rette tekster så Google nemmest finders jeres hjemmeside.

Lad os arbejde sammen

Har du set og læst noget du kan lide her på siden? Så  kontakt mig direkte på telefon eller mail og få et tilbud på hvad du vil have lavet.

 

Jeg ser på alle forspørgelser, og kommer med et tilbud.

 

Få et tilbud

Send en mail til:

mads(at)mahope.dk

Så svare jeg så hurtigt jeg kan!

Hvis du er i desperat nød for at kontakte mig kan du ringe på:

(+45) 41 57 79 98