Hjemmesiden er pt under ombygning, så hvis du ikke finder hvad du leder efter, kontakt mig endelig!
Spejder

Velkommen til Mahope
Jeg er Mads Holst Jensen

Mads Holst Jensen

Familien Holst Jensen på Bali
Mads med børn
Rejse - Mads og eskild
Hej, og hjertelig velkommen!

Jeg er beæret over, at du har valgt at besøge mig her. Mit navn er Mads, en 28-årig webudvikler, der har slået mine rødder i den charmerende by, Odense. Her deler jeg dagligdagen og skaber minder med min elskede hustru og vores to vidunderlige børn. Med over 13 års erfaring inden for webudvikling og en dybdegående ekspertise i Wordpress, som jeg har finpudset over de sidste 11 år, er jeg din go-to person for at bringe dine digitale drømme til virkelighed.

Vores lille familie har en stor passion for at rejse og opdage nye horisonter. Vi elsker at pakke vores backpacks og drage ud på eventyr, udforske nye kulturer, smage på forskellige køkkener og skabe varige minder sammen. Rejser giver os ikke kun mulighed for at tage en pause fra den daglige rutine, men også at lære og vokse sammen som familie, og det er disse øjeblikke, der er uvurderlige for os.

Familien er min hjørnesten, og jeg prioriterer altid at skabe en harmonisk balance mellem arbejdsliv og familieliv. At tilbringe tid med mine børn, opleve verden gennem deres øjne, og være til stede i deres opvækst er noget, jeg værdsætter dybt. Jeg tror fast på, at et sundt familieliv og en vellykket karriere ikke er gensidigt udelukkende, men snarere komplementerer og beriger hinanden.

Min rejse i webudviklingsverdenen og de eventyr, jeg har haft med min familie, har formet mig som person og professionel. Jeg bringer den samme passion og dedikation til de projekter, jeg arbejder på, og jeg er her for at hjælpe dig med at navigere gennem den digitale verden og skabe en online tilstedeværelse, der fortæller din unikke historie.

En passioneret webudvikler

Min Rejse med Webudvikling

Min passion for webudvikling startede for mere end et årti siden, og siden da har jeg haft fornøjelsen af at skabe hjemmesider for en bred vifte af formål - fra frivillige foreninger og virksomheder til personlige hobbyprojekter. Jeg tror på at skabe digitale løsninger, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også brugervenlige og funktionelle.

Livet Udenfor Skærmen

Selvom jeg elsker at kode og skabe digitale universer, er tid med familien og naturen uvurderlig for mig. Jeg nyder at udforske den smukke danske natur sammen med mine børn og finde nye eventyr i det fri.

Engagement i Fællesskabet

Udover mit arbejde er jeg en stolt spejder ved spejdergruppen Solaris. Her er jeg ikke kun en del af et stærkt fællesskab, men også medarrangør af et årligt spejderløb for 300 unge og ivrige spejdere. Jeg har også haft glæden af at være projektleder for events, hvor vi har skabt uforglemmelige oplevelser for op til 1000 deltagere.
Mads Holst Jensen - Unikke wordpress løsninger

Hvad kan jeg gøre for dig?

Med en solid baggrund i Wordpress og en dyb forståelse for webudvikling, er jeg her for at hjælpe dig med at realisere dine online projekter. Uanset om du repræsenterer en virksomhed, en forening, eller har et personligt projekt, er jeg her for at guide dig gennem den digitale jungle og skabe løsninger, der gør en forskel.

Lad Os Skabe Noget Sammen

Jeg ser frem til at høre mere om dine ideer og hjælpe dig med at bringe dem til live i den digitale verden. Kontakt mig, og lad os tage den første snak om, hvordan vi kan skabe noget enestående sammen.
mahoje_a_desktop_with_a_website_on_the_background_with_a_baseco_e7fe167d-ecd9-45af-b787-9184a2c535ca

Kontakt

  • mads@mahope.dk
  • +45 41 57 79 98
  • Rørmaen 14, 5270 Odense N
  • CVR: 39413892
Mads Holst Jensen - Unikke wordpress løsninger

Om Mig

Tak for dit besøg! Jeg er Mads, en 28-årig WordPress freelancer fra Odense, med 13 års erfaring og særlig ekspertise i WordPress. Jeg laver unikke hjemmesider og forvandler dine drømme til virkelighed.

Sammen med min hustru og vores to børn deler jeg en passion for rejser og nye oplevelser, som også beriger mit professionelle liv.

Familien er min faste grund, og jeg stræber altid efter en sund balance mellem arbejde og familieliv.

Min professionelle og personlige rejse har formet mig, og jeg er her for at hjælpe dig med at skabe en digital tilstedeværelse, der afspejler din unikke historie.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til mit nyhedsbrev
Nyhedsbrev
© 2024 Mahope.dk - Mads Holst Jensen
Handelsbetingelser & Privatlivspolitik